top of page

Alkoholfrie bobler til 17 mai

Dette blir den 17 mai hvor det skal skåles i bobler og venner og kjente skal samles! Vi skal lage festmat og nyte dagen i fullt solskinn om vi er så heldige.


For meg og flere andre er det jo jobb dagen etter og å skåle i alkoholfrie bobler er like bra det også.


Alkoholfrie bobler laget på Chardonnay med elegante og friske bobler.

Det er ikke lett å finne de gode alkoholfrie alternativene som ikke er for søte, men det har ALT.Drinks klart. De har en som er laget på Chardonnay og en rosé på Tempranillo. Begge kan serveres som en aperitiff og de er friske med elegante bobler.


Begge variantene passer blant annet til fisk, skalldyr og salater. Her får du oppskrift på bruschetta med bær og en krem av yoghurt og kokoskrem som begge vinene passer til.Bruschetta med frisk krem av yoghurt naturell og kokoskrem toppet med friske bær.

Kremen er laget med kokoskrem, ikke kokosmelk, og kan gjøres helt vegansk ved å blande inn plantebasert yoghurt. Jeg blandet i gresk yoghurt naturell

for å gjøre den friskere. Om du velger å servere dette på 17 mai, kan du legge frukt og bær i forskjellige skåler og så kan man selv plukke det en ønsker.


Ingredienser:


2,5 dl gresk yoghurt naturell

2,5 dl kokoskrem

Friske bær og/eller frukt som du selv velger

1 brød


Fremgangsmåte:


Start med å sette ovnen på 180 C.


Skjær opp brødet i ca 1 cm tykke skiver. Pensle hver skive på begge sider med olje og legg dem på et stekebrett, og stek dem i ovnen i ca 6-8 minutter.


Når skivene er ferdig, legger du dem på en rist mens du lager kremen.


Bland yoghurt og kokoskrem, og skjær opp frukt.


Når brødet er avkjølt smører du på kremen og legger på frukt og bær eller serverer alt i skåler.

Bruschetta med bær
Perfekt 17 mai snacks!

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page