top of page

Sandwich med taremarinert laks

// Reklame.


Når jeg har hjemmekontor prøver jeg å være flink til å lage en god lunsj. Det er ikke alltid jeg lager noe ordentlig, men når jeg gjør det, så setter jeg veldig pris på det. Og hvorfor skulle man ikke lage en skikkelig lunsj?


Etter at jeg hadde vært på surdeigskurs hos Martine, fikk jeg med meg masse brød som jeg puttet i fryseren. Jeg kunne jo ikke la noe av dette brødet gå til spille. Liggende hadde jeg også et spennende lakseprodukt jeg aldri har smakt før, taremarinert røkelaks. Røkelaksen produseres av et lite firma fra Egersund som består av to venninner. Sammen dannet de to FISKBY K og har drevet det siden 2018. Det er en eksklusiv laks for den blir kun fanget i juni og juli, og taren som brukes er håndsanket og viltvoksende. Med denne laksen på surdeigsbrødet, myk smøreost og den milde nøtteaktige smaken fra spirene, så ble dette en deilig sandwich.


Taremarinert laks, min nye favoritt! Foto: Monica F. Johannessen, styling: Sabine R. Bolstad

Ingredienser 1 brødskive:

1 stor og god skive ( evnt 2 stk )

1-2 skiver røkelaks

Smøreost, eks Philadelphia

Alfaspirer

Smør på et godt lag med smøreost, legg på en eller to skiver med røkelaks og topp med spirer.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page